Coșul Meu
Cum administrez intern uleiul de oregano? Cum administrez intern uleiul de oregano?

Oregano sau sovârf, este o plantă care crește spontan pe pantele însorite de la poalele Carpaților și în zonele sudice ale Europei.

Administrarea internă a acestui ulei este un subiect foarte important, deoarece pe cât de concentrat este pe atât de agresiv poate fi cu epiteliile digestive. Pentru a evita problemele vă recomandăm următoarele metode de administrare:

 • Dizolvat în ulei de măsline – 1-2 picături de ulei de oregano se pun într-o jumătate de linguriță ulei volatil de măsline, amestecul format astfel înghițindu-se dintr-odată.
 • Dizolvat în miere – se amestecă în 100 grame de miere douăzeci de picături de ulei de oregano sălbatic, iar din acest preparat se iau câte 2-4 lingurițe pe zi.
 • Dizolvat în apă –se pun două picături într-un pahar de apă (200 ml.). În plus, este bine să mai aveți încă un pahar cu apă la îndemână, pe care să o beți cu înghițituri mici după administrare, pentru a atenua senzația de arsură.
 • Administrat cu pâine – pe o bucățică de pâine, cu o dimensiune suficient de mică încât o puteți înghiți foarte ușor, se pune o singură picătură de ulei de oregano și se înghite pe nemestecate.

Uleiul volatil integral de oregano, este forma naturală a acestui remediu, fiind pur și simplu ceea ce rezultă după antrenarea cu aburi a florilor proaspete de oregano. Acest ulei este foarte complex, având zeci de compuși volatili, fiind bine tolerat de organism și având efecte terapeutice ample.

Ca atare, uleiul volatil integral de oregano este cel recomandat în terapie, fiind folosit cu succes pentru tratarea cistitelor, nefritelor sau pielo-nefritelor infecțioase, infecților bronșice ori pulmonare produsă de bacterii sau viruși, micozelor care afectează pielea capului, infecțiile cu un virus gripal etc.

Pentru consum intern, folositi doar uleiurile volatile în formă naturală, numite integrale, care să fie avizate explicit pentru consumul intern, lucru înscris pe etichetă. Este mai sigur pentru consum intern și are efecte incomparabil mai puternice în terapie

Click aici pentru a comanda uleiul volatil integral de oregano.

Pentru mai multe informații despre uleiul de oregano, accesați următorul link: http://www.formula-as.ro/2018/1336/medicina-naturii-44/uleiul-volatil-de-oregano-salbatic-sovarf-24342

Life Bio

 • Marina Popa

  octombrie 22, 2018 #1 Author

  eu am folosit acest ulei in combinatie cu ulei de argan pentru pielea capului, aveam o micoza care ma chinuia de ani buni, vreau sa va spun ca acest ulei m-a scapat de problema.am facut o singura data o saptamana tratament. adoua oara nu a mai fost cazul. recomand daca aveti probleme cu micozele pe piele.

  Răspunde

 • Lelia I.

  octombrie 22, 2018 #2 Author

  eu nu am folosit acest ulei si as vrea sa il folosesc pentru raceala dar nu sunt sigur daca e bun, a mai folosit cineva pentru raceli?

  Răspunde

  • Alexandra A.

   octombrie 30, 2018 #3 Author

   da Lelia, eu si fata mea am folosit anul trecut acest ulei pentru o gripa care nu se lasa invinsa cu nici un medicament, dupa 48 de ore gripa a trecut ca si cum nu ar fi fost. am luat cu miere 2 picaturi de 3 ori pe zi, vreau sa mentionez ca anul asta nu am avut nici cea mai mica problema cu raceala.

   Răspunde

   • Lelia I.

    octombrie 30, 2018 #4 Author

    va multumesc pentru raspuns,o sa caut si eu la plafar.

    Răspunde

 • Felicia

  octombrie 23, 2018 #5 Author

  e foarte bun, pentru infectii urinare si eu il folosesc cu succes. recomand uleiurile Life

  Răspunde

 • Cristina

  octombrie 30, 2018 #6 Author

  ce interesant, nu stiam ca poate fi folosit pentru atat de multe boli acest ulei

  Răspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonSuna Acum